La Redoute

La Redoute is graag de online mode boetiek, waar je terecht kunt voor al je aankopen voor de zomer, herfst, winter en natuurlijk de lente. Je kunt er heel het jaar door terecht, zowel via de bestelnummers uit de catalogus als de producten die je online tegenkomt. Vul het bestelnummer van je keuze in of ga via de verschillende categorieën op de website van La Redoute op zoek naar de aankoop die je graag wilt doen. Wil je gewoon eens rondkijken wat er zoal in de mode is? Geen probleem, ga er maar eens lekker voor zitten.

 

Kleding en wonen

Bij La Redoute vind je talloze producten op het gebied van kleding en wonen. Je kunt er bijvoorbeeld op zoek gaan naar een leuk jurkje voor de komende zomer, of aan de andere kant juist warme laarzen voor tijdens de wintermaanden die eraan zitten de komen. Verder kun je bij La Redoute terecht voor kleding voor je kinderen, kleding voor de man en spannende lingerie waarmee je hem kunt verleiden. Schaf een nieuw paar schoenen aan, ga op zoek naar leuke accessoires of richt je eens op je interieur en de decoratie van je woning. Is het in de mode of vormt het een trend? Dan vind je het online bij La Redoute.

 

Gratis omruiling

Uiteraard maakt men het bestellen bij La Redoute graag zo gemakkelijk mogelijk. Ben je er niet zeker van of je de producten uiteindelijk wilt houden, bijvoorbeeld omdat je de kleding eerst wilt passen? Geen probleem, je hebt de mogelijkheid om al je aankopen gratis terug te sturen. Men werkt volgens het credo ‘tevreden of terugbetaald’, waardoor je daar nooit mee in de problemen kunt komen. Men gaat er natuurlijk vanuit dat je aankopen naar wens zullen zijn. Is dit niet het geval? Kies dan een andere maat of stuur het product retour om je geld terug te krijgen.

 

Levering bij je thuis

Je bepaalt bovendien zelf op welke manier je de producten van je keuze af wilt laten leveren. Laat je dit het liefst thuis doen, bijvoorbeeld omdat je liever de deur niet uit gaat voor je aankopen? Geen probleem, La Redoute levert je aankopen netjes thuis af. Je hebt daarnaast de mogelijkheid gebruik te maken van een van de afhaalpunten van het online postorderbedrijf. Je bepaalt wat dat betreft zelf op welke manier je aan je aankopen wilt komen, waardoor dat wel zo gemakkelijk werkt.

 

Veilige online betaling en contact

Uiteraard kun je bij La Redoute op een heel veilige manier afrekenen. Je kunt gebruik maken van de verschillende betalingsmethodes, uiteraard via een beveiligde internetverbinding. Bovendien heeft men zich aangesloten bij BeCommerce, wat je de garantie geeft dat men volgens de strenge richtlijnen te werk gaat. Heb je een vraag of een opmerking voor La Redoute? Neem dan per telefoon of email contact op. Men zal je zo snel mogelijk te woord staan, waardoor je er in ieder geval niet alleen voor komt te staan op het moment dat je er niet uit komt.

 

Matengids en hulp

Men snapt bij La Redoute  uitstekend dat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste maat te vinden. Men zorgt er daarom voor dat je gebruik kunt maken van een aantal handige hulpmiddelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een matengids? Aan de hand van een aantal handige tips heb je de mogelijkheid om je eigen maten op te nemen. Je kunt vervolgens op zoek gaan naar de kleding die je goed zal passen. Uiteraard kun je de kleding daarnaast thuis passen, om er zeker van te zijn dat je een goede aankoop doet waar je  veel plezier van zal hebben.

Kom je voor het eerst op de website van La Redoute en ben je benieuwd hoe het werkt om daar je aankopen te doen? Men neemt je graag mee aan de hand, waardoor je de verschillende zaken niet zelf hoeft uit te zoeken. In plaats daarvan geeft men graag aan waar je op dient te letten en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de aankopen doet die je wenst. Wat dat betreft ben je snel wegwijs op de website van La Redoute, zodat je daar voortaan je aankopen kunt doen op het gebied van mode en interier.

One Response

  1. M. van Gils
    M. van Gils 26 oktober 2015 at 09:53 | | Reply

    Graag contact over bestelling

Leave a Reply