Neckermann

Neckermann is een van de grootste postorderbedrijven. Men is in België actief, maar ook in een groot aantal andere landen. Het grote voordeel hiervan is dat men een uitgebreide ervaring heeft met het aanbieden van de diverse producten. Bovendien is het assortiment enorm, maar slaagt men er aan de andere kant toch in om de producten vlot bij je af te leveren. Het is de combinatie van expertise en ervaring, die er bij Neckermann voor zorgt dat je er uitstekend terecht kunt met een bestelnummer, of je online op zoek kunt gaan naar de producten.

 

Mode bij Neckermann
Je kunt bij Neckermann allereerst terecht voor alles op het gebied van mode. Van leuke jurkjes voor dames tot een paar mooie schoenen voor heren en natuurlijk de leuke korte broeken voor kinderen; je vindt het er allemaal. Ga op zoek naar de trends op het gebied van mode, of blader door de verschillende basics waarvoor je de deur liever niet uit gaat. Op welke manier je ook op zoek bent naar mode, bij Neckermann zal je zeker slagen en krijg je alles netjes thuis afgeleverd.

 

Overige producten
Daarnaast kun je bij Neckermann terecht voor een groot aantal andere producten, bijvoorbeeld op het gebied van wonen en slapen. Schaf een mooi nieuw dekbed aan, of accessoires voor in je woning. Je kunt er verschillende kanten mee op, net als wanneer je op zoek bent naar iets op het gebied van beeld & geluid. Wil je een nieuwe televisie aanschaffen, of wellicht een stereo set die de oude kan vervangen? Je hebt bij Neckermann de mogelijkheid om de verschillende merken en apparaten met elkaar te vergelijken. Uiteraard kun je er verder terecht voor alles op het gebied van computer & telecom, maar ook op het gebied van huishoudapparatuur. Neckermann is verder een bekende aanbieder van producten voor in je vrijetijd, speelgoed en games. Wat dat betreft kun je er op een aantal verschillende manieren terecht, waardoor het een goede plaats is om je zoektocht naar specifieke producten te beginnen.

 

14 dagen retour
Ben je niet zeker of de online aankoop uiteindelijk zal bevallen? Bij Neckermann heb je altijd de mogelijkheid om 14 dagen na te denken over het product dat je hebt aangeschaft. Kom je er na een paar dagen achter dat het toch geen goede keuze is geweest? Dan kun je het product gewoon terugsturen naar Neckermann en kun je dat omruilen voor een ander product of je geld terugkrijgen. Wat dat betreft heb je de volledige vrijheid met betrekking tot je aankopen en zit je dus niet zomaar ergens aan vast.

 

Altijd achteraf betalen
Bij Neckermann heb je bovendien altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je kunt er uiteraard voor kiezen om dit al direct online te doen, maar men kan het zich goed voorstellen dat je de producten graag eerst even wilt zien. Bij het bestellen vanuit de catalogus betaalde je ook standaard achteraf, waardoor men dat in de tijd van het internet gewoon overeind heeft gehouden. Wat dat betreft bepaal je zelf op welke manier je wilt betalen en zorg je er dus voor dat je ook hierin alle vrijheid hebt. Betaal je liever direct online? Dan zorgt Neckermann er met een beveiligde verbinding voor dat je dit op een veilige wijze kunt doen.

 

Snelle levering binnen 24 uur
Zodra je je bestelling bij Neckermann geplaatst hebt gaat men daar direct mee aan de slag. Dat betekent niet alleen dat je er binnen enkele uren op kunt rekenen dat je een mailtje krijgt dat men de producten verzameld en verzonden heeft, het zorgt er bovendien voor dat men er in slaagt om je aankoop binnen 24 uur bij je af te leveren. Wat dat betreft hoef je bij Neckermann nooit lang op je producten te wachten, zodat je ook op het laatste moment een aankoop kunt doen zonder daar de deur voor uit te hoeven.

 

Bestelnummer of online zoeken
Uiteraard kun je bij Neckermann op verschillende manieren bestellen. Je hebt op de website de mogelijkheid om door de verschillende categorieën te bladeren, om op die manier op zoek te gaan naar de producten waar je naar op zoek bent. Heb je aan de andere kant nog een catalogus liggen en wil je daar graag een bestelling uit doen? Vul het bestelnummer op de site in, zodat je het product direct te zien krijgt. Bekijk het goed en plaats je bestelling indien je het graag aan wilt kopen en Neckermann het bij je thuis af mag komen leveren.

11 Responses

 1. Jaenen Andre
  Jaenen Andre 19 mei 2015 at 09:45 | | Reply

  Geachte Hr ik heb al getelefoneerd en ge imailt dat deze rekening dat jullie sturen naar Baarstraat 28 onterecht is en dat ik reeds twee jaar in Duitsland woon en dat julie nog immer rekeningen stuurt naar vreemde mensen
  Ik hoop dat hiermede alle misverstanden opgelost zijn en dat julie stoppen met deze onterechte rekening te sturen
  met de meeste hoogachting

 2. ledoux
  ledoux 27 maart 2017 at 11:00 | | Reply

  Oke

 3. grisé
  grisé 22 januari 2018 at 14:24 | | Reply

  Beste,
  We zijn listbroker en hebben in het verleden, jullie adressen kunnen huren.
  Is dit terug mogelijk?
  Bedankt voor een snelle reactie.
  Groeten,
  Ingrid

 4. grisé
  grisé 16 januari 2019 at 11:09 | | Reply

  Beste, Wij zijn listbroker en hebben vroeger heel veel het bestand Neckermann adresses afgenomen. Mijn vraag: kunnen we jullie Belgische adressen nog huren? Bedankt voor een reactie. Groeten, Ingrid Grisé

 5. noens liliane
  noens liliane 26 mei 2020 at 06:40 | | Reply

  ik zou graag de catalogus krygen

 6. Gerda de saegher
  Gerda de saegher 24 september 2020 at 15:58 | | Reply

  ik wil laptop kopen

 7. Alex Verachtert
  Alex Verachtert 14 juli 2021 at 10:22 | | Reply

  Waar kan ik bestellen

 8. Ria van der Beek
  Ria van der Beek 16 augustus 2021 at 14:17 | | Reply

  Goedemiddag,

  Is het nog mogelijk om een catalogus te ontvanfen via de post. Het is n.l voor een oudere dame van 100 jaar, die nog een x wat kleding zou willen bestellen, maar geen Internet heeft.

  Mvrgr.

  Ria vd Beek

 9. Van Lint Benedicte
  Van Lint Benedicte 7 januari 2022 at 14:34 | | Reply

  ik zou graag een catalogus ontvangen, rue du blanc poil 28, 1370 Jodoigne

 10. Nancy Roeland
  Nancy Roeland 13 januari 2022 at 18:54 | | Reply

  Kan ik via me smart fonne

 11. Johnny Kløv
  Johnny Kløv 15 januari 2023 at 18:15 | | Reply

  Graag hab ik een catalogus ontvangen om te bestellen. Johnny Kløv . Groenendaallaan 236/42 Antwerpen 2030 . Hartelijk bedankt.

Leave a Reply