Overtoom

Overtoom is de specialist op het gebied van kantoorartikelen, al kun je er daarnaast terecht voor alles voor in het magazijn of de werkplaats. Men heeft er een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 60.000 artikelen en zorgt er standaard voor dat ze dit volgens afspraak bij je afleveren. Dat zorgt ervoor dat je eenvoudig op zoek kunt gaan naar de producten van je keuze, om die vervolgens bij Overtoom te bestellen zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft.

 

Kantoor, magazijn en werkplaats
Bij Overtoom vind je alles op het gebied van het kantoor, het magazijn en de werkplaats. Dat betekent dat je op een productieve manier aan de slag kan gaan, met de producten die je bij Overtoom aan kunt schaffen. Uiteraard is er doorlopend sprake van opruiming van de producten die uit het assortiment zullen verdwijnen. Blader er gewoon eens doorheen, net als door de folder die ook op de website staat. Op die manier hoef je nooit meer een aanbieding te missen en kun je de office supplies op een voordelige manier aanschaffen bij Overtoom.

 

Uitgebreid assortiment
Het assortiment van Overtoom bestaat uit meer dan 60.000 verschillende producten, waardoor de kans zeer groot is dat ook de producten die jij zoekt er bij zullen zitten. Men is onder andere groot op het gebied van transport en opslag, waarbij je kunt denken aan laadbruggen en logistieke bewegwijzering. Daarnaast kun je er uitstekend terecht voor alles voor je werkplaats en bedrijfsterrein. Schaf bewakingsspiegels aan, of ga aan de andere kant juist op zoek naar bevestigingsmateriaal. Verder kun je er terecht voor producten op het gebied van milieu & veiligheid, maar ook qua verpakken & schoonmaak.

Overtoom is een bekende aanbieder van kantoorartikelen & supplies, van afvalbakken voor op kantoor tot aan de audio en video met de juiste accessoires die je zoekt. Verder kunt je er terecht voor de inrichting van zowel je kantoor als de kantine, bijvoorbeeld dankzij de meubelen die daarvoor beschikbaar zijn. Blader door alles op het gebied van elektra en verlichting, of ga op zoek naar toners en cartridges voor het merk printer dat je hebt staan. Zoek je een leuke aanbieding binnen het uitgebreide assortiment van Overtoom? Maak dan gebruik van de (online) folder of blader gewoon eens door de opruiming die men houdt.

 

Gratis bezorging
Heb je de producten van je voorkeur gevonden bij Overtoom? Dan bezorgt men die gewoon gratis bij je thuis of op de zaak, waardoor je daar zelf geen omkijken naar hebt. Men bezorgt standaard gratis bij bestellingen vanaf €200. Houd er daarnaast rekening mee dat men regelmatig een kortingscode uitgeeft, waardoor je ook kleinere bestellingen gewoon gratis kunt laten bezorgen. Houd de website dus goed in de gaten, zodat je op een voordelige manier gebruik kunt maken van de acties die er actief zijn en de producten bij je thuis worden afgeleverd.

 

30 dagen zicht en 2 jaar garantie
Men houdt bij Overtoom een uitgebreide zichttermijn aan en zorgt daarnaast voor een garantie van 2 jaar, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je aankopen volledig naar wens zijn. Je hebt alle producten standaard 30 dagen op zicht, waardoor je ongeveer een maand de tijd hebt om na te gaan of je inderdaad de juiste keuze hebt gemaakt. Is dat toch niet het geval? Dan kun je de producten bij Overtoom eenvoudig omruilen, of krijg je het geld terug dat je betaalt hebt. Dankzij de uitgebreide garantie van 2 jaar kun je er bovendien zeker van zijn dat men je pure kwaliteit aan zal leveren.

 

Handige checklist en themashop
Bovendien zorgt Overtoom voor een aantal handige extra’s, waar de checklist een goed voorbeeld van is. Op het moment dat je een nieuw kantoor in dient te richten komt er een hoop op je af, waardoor men je daar graag bij helpt. Bij Overtoom heeft men een uitgebreide ervaring met het inrichten van een kantoor, de werkplaats of het magazijn. Wat dat betreft zorgt de checklist er op een slimme manier voor dat je niets over het hoofd ziet. Je kunt daarnaast gebruik maken van de themashop, waarmee je ervoor zorgt dat je alle producten eenvoudig bij elkaar in de buurt hebt staan.

 

Catalogus of website
Tenslotte bepaal je natuurlijk zelf op welke manier je je bestelling wilt plaatsen. Maak je gebruik van de catalogus van Overtoom? Voer het bestelnummer op de website in, zodat je direct uit zal komen bij het product van je keuze. Je hebt aan de andere kant ook de mogelijkheid om gewoon eens door de verschillende categorieën heen te bladeren, of het product van je keuze te vergelijken met de overige mogelijkheden. Dankzij zowel de catalogus als de website van Overtoom kom je uiteindelijk tot de aankoop die je wenst te doen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Leave a Reply