Viking Direct

Viking Direct richt zich als postorderbedrijf op zowel particuliere als zakelijke klanten, waardoor je er de mogelijkheid hebt om een groot aantal verschillende producten aan te schaffen. Koop er meubilair of kantoorartikelen, of ga via de specifieke shops op zoek naar bijvoorbeeld papier en cartridges. Het aanbod is enorm en men zorgt er uiteraard voor dat je de producten van Viking Direct zo snel mogelijk in huis hebt. Blader door de verschillende categorieën heen, of zoek snel en gericht met een artikelnummer.

 

Kantoorartikelen en technologie
Je kunt bij Viking Direct allereerst terecht voor een groot aantal producten op het gebied van technologie. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een labelmaker, een notebooktas of wellicht een CD of DVD om data op te slaan. Je hebt de keuze uit verschillende soorten producten, ook op het gebied van multimedia en kantoormachines, zodat je er zowel als zakelijke als particuliere klant op een uitstekende manier terecht kunt.

Schaf daarnaast een van de kantoorartikelen aan die je er terug kan vinden. Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende soorten enveloppen en etiketten, maar je kunt aan de andere kant ook op zoek gaan naar bijvoorbeeld de brievenbakjes, de bureauaccessoires en natuurlijk de potloden en pennen die je nodig hebt om bepaalde aantekeningen te maken. Maak je keuze uit de verschillende producten van Viking Direct en schaf deze eenvoudig online aan, zodat men ze bij je kan bezorgen.

 

Meubilair en facility
Ook op het gebied van meubilair en facility heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment. Ga er op zoek naar bijvoorbeeld een garderobe of een klok voor je inrichting, of kies aan de andere kant voor de stoel- en vloermatten van Viking Direct. Verder kun je er zoeken naar een mooie leren stoel, of een van de batterijen en adapters die er beschikbaar zijn. Ga via de zoekfunctie heel gericht op zoek, of blader via de algemene categorieën handig door naar de subcategorieën die er beschikbaar zijn. Op die manier kom je  uiteindelijk uit bij de producten die je zoekt, zodat je deze direct aan kunt schaffen bij Viking Direct.

 

Specifieke shops
Bij Viking Direct maakt men op een heel handige manier gebruik van een aantal specifieke shops. Wat dacht je bijvoorbeeld van de papier shop of de HP shop, waar je de mogelijkheid hebt om bepaalde producten of alles van HP aan te schaffen? Viking Direct zorgt er met de Post-it of de Canon shop voor dat je een keuze kunt maken uit de verschillende beschikbare producten. Je ziet niet langer iets over het hoofd, waardoor je je bestelling in een keer af kunt ronden en men de producten zo snel mogelijk bij je af kan komen leveren.

 

Green shop
Het mooiste voorbeeld van de specifieke shops van Viking Direct is de Green Shop. Men zorgt er op die manier graag voor dat je samen met het postorderbedrijf een bewuste keuze kunt maken. Reduceer het verbruik van grondstoffen en energie, hergebruik producten op het moment dat dit mogelijk is en recycle de spullen op het moment dat je daar geen gebruik meer van wilt maken. Viking Direct vertelt je graag meer over de verschillende mogelijkheden, om er op die manier als postorderbedrijf voor te zorgen dat de belasting op het milieu om ons heen zo minimaal mogelijk is.

 

Online aanbiedingen
Uiteraard kun je bij Viking Direct gebruik maken van een aantal interessante online aanbiedingen. Je zorgt er op die manier voor dat je een scherpe prijs betaalt voor de producten die je graag aan wilt kopen. Blader door de verschillende aanbiedingen heen, of ga na of er een actie loopt voor het product dat je nodig hebt. Het is verstandig om de webshop van Viking Direct regelmatig te bezoeken. Op die manier zorg je ervoor dat je geen aanbieding hoeft te missen en je de aankopen op de juiste en meest voordelige momenten kan doen.

 

Particulier en zakelijk
Viking Direct heeft zowel een webshop voor particulieren als voor zakelijke klanten, waardoor je er op een heel prettige manier kunt werken. Men presenteert de prijs exclusief Btw, of inclusief Btw, afhankelijk van je keuze. Bovendien presenteert men de producten die voor jou als zakelijke of particuliere klant het meest interessant zijn. Geef je keuze aan bij het postorderbedrijf, zodat men de webshop volledig naar wens in kan richten. Vervolgens ga je op zoek naar het product van je keuze en zorg je er bij Viking Direct op een heel eenvoudige manier voor dat je de producten in huis haalt die je aan wilt kopen.

Leave a Reply