Manutan

Manutan is een groot postorderbedrijf, op het gebied van zakelijke toepassingen. Koop er bijvoorbeeld technisch meubilair, maar daarnaast ook verpakkingen, gereedschap en natuurlijk alles op het gebied van hygiëne en onderhoud. Je krijgt er je aankopen altijd volgens afspraak geleverd en bestel je voor €100 of meer? Dan hoef je daar niets voor te betalen. Manutan levert ‘all you need, with love’. Het online winkelen was nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel, nog los van de aantrekkelijke acties waar je regelmatig gebruik van kunt maken.

 

Geleverd volgens afspraak en gratis vanaf €100
Bestel je een van de producten bij Manutan? Dan geeft men direct duidelijk aan wanneer je de aankopen kunt verwachten, zodat je wat dat betreft precies weet waar je aan toe bent. Men zorgt ervoor dat je de producten zo snel mogelijk tot je beschikking hebt. Bestel je voor €100 of meer? Dan brengt men je bovendien geen verzendkosten in rekening. Het is wat dat betreft verstandig om meerdere aankopen met elkaar te combineren, of een voorraad aan te leggen en zo de verzendkosten te besparen.

 

Altijd 2 jaar garantie en 30 dagen zicht
Je krijgt standaard 2 jaar garantie op alle producten van Manutan, aangezien men volledig overtuigd is van de kwaliteit hiervan. Is er binnen die periode wat aan de hand? Dan kun je gewoon contact opnemen met Manutan en zorgen zij ervoor dat het geregeld wordt. Daarnaast krijg je alle producten altijd standaard 30 dagen op zicht. Je hebt tijdens die periode de tijd om na te denken of het daadwerkelijk de aankoop is waar je naar op zoek was. Blijkt dit toch niet het geval? Geen probleem, je hebt dan de mogelijkheid om het gewoon terug te sturen aan Manutan.

 

Uitgebreid assortiment
Je hebt bij Manutan de keuze uit een meer dan uitgebreid assortiment. Je kunt er bijvoorbeeld op zoek gaan naar alles op het gebied van behandelen en heffen. Daarnaast kun je er zoeken naar bijvoorbeeld rekken en containers die je helpen bij het opslaan van bepaalde producten of grondstoffen. Kies voor een verpakking die je in staat stelt de verzending op de gewenste manier uit te voeren en schaf het gereedschap aan waarmee je een meting of controle kunt doen, of waarmee je het geheel op een handige manier in kunt delen.

Verder heb je er onder andere de mogelijkheid om technische meubels aan te schaffen en op zoek te gaan naar industriële benodigdheden als lijmen en plakband, maar ook magneten of verf en markeringen die je uitstekend kunt gebruiken. Ook is Manutan een belangrijke en bekende aanbieder van producten op het gebied van milieubescherming en hygiëne & onderhoud.

 

Service en meest gestelde vragen
Heb je een vraag over een van de producten van Manutan, of maak je voor het eerst gebruik van de website en kom je er niet direct helemaal uit? Je kunt altijd gebruik maken van de service van de aanbieder, of op zoek gaan naar de meest gestelde vragen. De kans is groot dat het antwoord op je vraag erbij zal staan, waardoor je direct verder kunt gaan met winkelen. Kom je er ook met behulp van die antwoorden niet uit? Dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers van Manutan, die je uiteraard graag van dienst is.

 

Catalogus van Manutan
Vind je het handig om gebruik te maken van de website van Manutan, maar wil je ook graag de beschikking hebben over de catalogus van het postorderbedrijf? Deze kun je gewoon online aanvragen, waardoor je thuis of op de zaak de mogelijkheid hebt om er doorheen te bladeren. Heb je af en toe geen beschikking over de computer, of vind je de bekende manier van uitzoeken nog altijd de meest prettige? Manutan stuurt je de catalogus graag toe, zodat je de mogelijkheid hebt om er doorheen te bladeren op de manier zoals je dat gewend bent.

 

Bladeren of zoeken
Uiteraard kun je vervolgens op twee verschillende manieren bestellen in de webshop van Manutan. Je hebt de mogelijkheid om via de zoekbalk op zoek te gaan naar een bepaald type product, of je kunt gebruik maken van een artikelnummer zoals je dat in de catalogus hebt gevonden. Maak je gebruik van de webshop en wil je meerdere varianten of merken met elkaar vergelijken? Kies dan voor de categorieën, waar je eenvoudig doorheen kunt bladeren. Je bepaalt wat dat betreft zelf op welke manier je wilt winkelen bij Manutan, zodat men de bestelling snel naar je toe kan sturen en je er de beschikking over hebt.

Leave a Reply